Un tânăr din Preutești a ajuns cu mașina într-un șanț pe raza comunei Vulturești. Băiatul nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcooliceRural

Un tânăr din Preutești a ajuns cu mașina într-un șanț pe raza comunei Vulturești. Băiatul nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcoolice

       Accesări: 1721

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.30, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preuteşti a identificat,  pe raza comunei Vultureşti, un autoturism într-un şanţ.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, pe un drum comunal de pe raza satului Giurgești, comuna Vultureşti, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 19 ani din comuna Preutești a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț, avariind autoturismul.

Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 

ȘTIRI