Un tânăr din Fălticeni le-a făcut praf autoturismul oamenilor de afaceri Ioan și Mariana PăiușLocal

Un tânăr din Fălticeni le-a făcut praf autoturismul oamenilor de afaceri Ioan și Mariana Păiuș

       Accesări: 12716

Boala vitezei inamicul numărul 1 al conducătorilor. Deși riscul de accidente grave sau mortale este foarte ridicat, șoferii uită prea repede tragediile întâmplate în ultimii trei ani, atât pe drumurile municipale, cât și cele naționale sau județene din zona Fălticeni, care au exact aceeași cauză. Din teribilism, nepăsare sau din grabă produc incidente.

Este și cazul unui tânăr din Fălticeni care a lovit în plin un autoturism parcat pe strada Ion Creangă.

Aflat la volanul unui Volkswagen Golf, acesta se deplasa la miezul nopții, pe strada Ion Creangă, pe direcția Rădășeni spre Fălticeni.

După ce a scăpat mașina de sub control, a intrat pe contrasens și în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen Passat, parcat în fața unei case.

Accidentul s-a petrecut la începutul săptămânii, iar proprietarii vehiculului au fost treziți din somn de bubuitura produsă de impactul dintre cele două automobile.

Mașina parcată aparține oamenilor de afaceri Ioan și Mariana Păiuș. Autoturismul a fost puternic avariat în partea frontală.

Autorul faptei are 27 de ani. El nu a părăsit locul accidentului.

Mariana Păiuș susține că indicatorul vitezometrului mașinii acestuia s-a blocat la peste 150 km/h, iar airbagurile s-au deschis.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Ambele mașini au asigurare RCA.

ȘTIRI