Un tânăr din Fălticeni își caută mama biologică: Vreau să-i aud vocea și să îi spun cât de mult m-am gândit la eaActualitate

Un tânăr din Fălticeni își caută mama biologică: Vreau să-i aud vocea și să îi spun cât de mult m-am gândit la ea

       Accesări: 3238

Mistuit de dorul celei care i-a dat viață. Un tânăr care s-a născut la Fălticeni își caută mama biologică pe care nu a văzut-o niciodată. Alexandru Chihaia a ajuns în grija statului imediat după naștere, iar la vârsta de doi ani a fost adoptat de o familie de americani.

Tânărul spune că urma mamei a fost pierdută de la naștere, atunci când s-a externat fără el.

El se află la 9.000 mii de kilometri depărtare de locul natal și încearcă prin intermediul rețelelor de socializare și al presei să-și găsească mama.

Alexandru a scris un mesaj emoționant prin care

„Vă rog foarte mult pe toți cei care citiți aceste rânduri să nu o judecați pe mama mea!”, scrie tânărul din Fălticeni în mesajul publicat pe contul unei asociații. „Sigur a avut o situație foarte dificilă și probabil nu a avut sprijinul nimănui. Vreau așa de mult să o găsesc, să o cunosc, să-i aud vocea, să-i dau o mare îmbrățișare și să îi spun cât de mult m-am gândit la ea. Vă rog faceți asta pentru mine!! Ajutați-mă să-mi găsesc mama!”

Alexandru știe doar numele și vârsta mamei, Mihaela Chihaia, 46 de ani, și doar câteva amănunte despre ea.

Când el s-a născut, mama lui locuia la țară, împreună cu părinții și cu cei doi frați mai mici.

După nașterea băiețelului, întreaga lui familie s-ar fi mutat într-o altă parte a țării, departe de orfelinatul unde a crescut Alexandru.

Mihaela Chihaia a terminat școala generală, apoi a rămas acasă, pentru o perioadă, ajutându-și familia.

În vârstă de 23 de ani, tânărul din Fălticeni locuiește în Florida (SUA).

Alexandru vrea să-și găsească mama cu orice preț, rugându-i pe cei care o cunosc pe Mihaela Chihaia să-i ofere informații despre ea.

ȘTIRI