Un tânăr din Fălticeni s-a izbit cu mașina în poarta unei case: Polițiștii au descoperit că nu deține permis de conducereLocal

Un tânăr din Fălticeni s-a izbit cu mașina în poarta unei case: Polițiștii au descoperit că nu deține permis de conducere

       Accesări: 1724

Tânăr și neliniștit. Un adolescent din Fălticeni s-a ales dosar penal după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a produs un accident pe raza municipiului. El va suporta rigorile legii pentru că s-a aventurat în traficul rutier deși nu are permis de conducere.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Tudor Vladimirescu, localnicul, în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu poarta de acces într-un imobil.

Din impact, nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI