Un tânăr din Cornu Luncii conduce de trei ani fără permis. Are deja trei dosare penale și două condamnăriActualitate

Un tânăr din Cornu Luncii conduce de trei ani fără permis. Are deja trei dosare penale și două condamnări

       Accesări: 1947

Tupeu fără limite pentru un împătimit al mașinilor. Un tânăr din comuna Cornu Luncii circulă de trei ani fără permis pe drumurile publice și, se pare, nimeni și nimic nu-l poate opri. După ce a cumpărat un autoturism pe numele lui, individul a „uitat” că pentru a circula pe drumurile publice are nevoie de un permis.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, are obiceiul de a face exact ceea ce legea interzice. Acum trei ani polițiștii din Fălticeni l-au prins conducând fără permis. Judecătorii l-au condamnat la un an cu suspensare.

Primul dosar penal nu a avut nici un efect, așa că tânărul a ieșit din nou pe drumurile publice, fără să dețină permis. În vara anului trecut, un echipaj al Biroului Rutier Suceava l-a depistat pe raza comunei unde domiciliază. Un nou dosar penal, aceeași poveste.

Judecătorii au decis, în februarie 2018, să-l condamne la un an de închisoare cu suspendare și doi ani termen de încercare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tânărul n-a rezistat tentației de a-și conduce mașina.

Deși se afla în perioada de încercare, el comite alte două infracțiuni. La sfârșitul lunii aprilie 2019, este surprins, iarăși, la volanul autoturismului personal.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni l-au luat ca din oală.

Tânărul tocmai ieșea din parcarea unui local din municipiu, de pe strada Sucevei, după ce consumase multe pahare de băutură. Ca și în celelalte dăți, a ieșit pe un drum public fără a deține permis de conducere.

Oamenii legii l-au testat cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,43 g/l alcool pur în aerul expirat. După prelevarea probelor biologice la spital, alcoolemia găsită în sânge era de 0,81 g/l, faptă ce se încadrează în categoria infracțiunilor.

Polițiștii i-au întocmit al treilea dosar penal, acum pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost reținut a doua zi și încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

Magistrații Judecătoriei Fălticeni au respins propunerea de arest preventiv, autorul fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

ȘTIRI