Un tânăr din Bunești și-a văzut moartea cu ochii: El s-a electrocutat și are fracturi multiple la coloanăRegional

Un tânăr din Bunești și-a văzut moartea cu ochii: El s-a electrocutat și are fracturi multiple la coloană

Momente de coșmar pe care nu le va uita niciodată. Un tânăr din comuna Bunești și-a văzut moartea cu ochii după ce s-a electrocutat și a căzut de la 4 – 5 metri înălțime. Adolescentul, în vârstă de 16 ani, se juca împreună cu prietenii, când a hotărât să urce pe un transformator de joasă tensiune.

Gestul său avea să-l coste scump.

Atunci când a vrut să coboare, tânărul a atins firele transformatorului și s-a electrocutat. Șocul electric l-a trimis la pământ pe băiat.

Căzătura de pe suportul transformatorului i-a provocat fracturi la coloană și un traumatism cranio-cerebral.

Un echipaj al Ambulanței Fălticeni l-a transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava. Adolescentul era conștient, însă în stare gravă, la sosirea echipajului.

Medicii suceveni au decis să-l transfere în aceeași seară la Clinica de Neurochirurgie din Iași pentru intervenții chirurgicale.

Poliția a deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Facebook Comments
" data-link="https://twitter.com/intent/tweet?text=Un+t%C3%A2n%C4%83r+din+Bune%C8%99ti+%C8%99i-a+v%C4%83zut+moartea+cu+ochii%3A+El+s-a+electrocutat+%C8%99i+are+fracturi+multiple+la+coloan%C4%83&url=https%3A%2F%2Fwww.cronicadefalticeni.ro%2Fun-tanar-din-bunesti-si-a-vazut-moartea-cu-ochii-el-s-a-electrocutat-pe-un-transformator-si-are-fracturi-la-coloana%2F&via=">">Tweet
447 Shares

ȘTIRI