Un tânar de 19 ani din Fălticeni s-a răsturnat cu mașina părinților: Șoferul dă vina pe denivelarea din asfaltLocal

Un tânar de 19 ani din Fălticeni s-a răsturnat cu mașina părinților: Șoferul dă vina pe denivelarea din asfalt

       Accesări: 4734

La un pas de tragedie. Un șofer din Fălticeni a tras o sperietură zdravănă după ce s-a răsturnat cu mașina tatălui său într-un șant. Evenimentul rutier s-a produs aseară la ora 20.30, la ieșirea din municipiu, pe DN2, în localitatea Spătărești.

În urmă cu mai bine de o lună de zile, pe același drum național un autotren înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat în șant.

Polițiștii spun că pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, spatele mașinii BMW s-a rotit stânga-dreapta după care autoturismul s-a izbit de glisierele de protecție, pe care le-a scos din pământ, apoi s-a răsturnat pe cupolă.

Conducătorul auto, în vârstă de 19 ani, le-a spus lucrătorilor de la rutieră că pierduse controlul autoturismului după ce acesta trecuse peste denivelarea din carosabil care i-a modificat direcția de mers.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Copacii pe marginea drumului au împiedicat mașina să se rostogolească la vale. Din fericire șoferul, singurul ocupant al vehiculului, nu a pățit nimic, în schimb vehiculul prezintă avarii serioase.

Tânărul de 19 ani a ieșit singur din mașină iar la sosirea echipajului SMURD el a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații.

Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe conducătorul auto, rezultatul fiind negativ.

anunt3

ȘTIRI