Un tânăr de 17 ani s-a cocoțat pe antena radio din centrul Fălticeniului: El amenința că se aruncă în golLocal

Un tânăr de 17 ani s-a cocoțat pe antena radio din centrul Fălticeniului: El amenința că se aruncă în gol

       Accesări: 5721

Teribilism și emoții la înălțime. Azi după-amiază un adolescent din comuna Râșca s-a urcat pe antena unui post de radio, amplasată pe clădirea Zorile, în apropiere de sediul ANAF, spunând că se va sinucide. Profitând de faptul că intrarea din spate a imobilului era deschisă, tânărul G.B.A, a urcat scările până la ultimul etaj, după care s-a suit pe planșeul imobilului.

Adolescentul de 17 ani s-a cocoțat până în vârful antenei, de unde amenința că se aruncă în gol. El cerea, totodată, să primească hrană de la Cantina de ajutor social.

La fața locului, în jurul orei 15, au sosit mai multe echipe de pompieri, polițiști, jandarmi și paramedicii SMURD Fălticeni. Au urmat minute bune de negocieri, timp în care G.B.A își schimbase opțiunea: el nu mai voia mâncare, ci să stea de vorbă cu primarul Cătălin Coman.

Cum edilul municipalității este în concediu de odihnă, dorința tânărului din Râșca s-a spulberat la scurt timp. Un grup din șase oameni format din polițiști, pompieri și jandarmi, dar și trei prieteni ai tânărului teribilist, au reușit în cele din urmă să-l convingă pe adolescent să coboare de pe antena radio.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Băiatul a fost condus la autospeciala SMURD, acesta fiind transportat la Secția Pediatrie, iar ulterior la Compartimentul Primiri Urgențe.

După câteva investigații, medicii fălticeneni l-au transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru efectuarea unui examen toxicologic.

ȘTIRI