Un sucevean de 68 de ani și-a pierdut viața pe litoral: Bărbatul încerca să-și salveze fiica de la înecActualitate

Un sucevean de 68 de ani și-a pierdut viața pe litoral: Bărbatul încerca să-și salveze fiica de la înec

       Accesări: 1949

Vacanță încheiată tragic. Un bărbat din județul Suceava și-a pierdut viața după ce s-a înecat în Marea Neagră, la câțiva zeci de metri de plajă. El încerca să-și salveze fiica de 36 de ani care se lupta valurile, după ce ignorase avertizarea cu steag roșu, arborată de salvamari, culoare ce interzice înotul.

Tragedia s-a petrecut în această după-amiază la Eforie Nord, sub ochii îngroziți ai mamei care se afla pe plajă.

Cu toate că marea era agitată, tânăra intrase în mare, însă nu a mai putut reveni la mal. Martorii spun că ea se afla în apa de 15 minute și se chinuia să ajungă la mal. Tatăl, în vârstă de 68 de ani, s-a dus să-și salveze fiica, numai că el a fost cel care s-a înecat.

Tânăra suceveancă a fost scoasă la mal de un alt bărbat, membru al unui echipaj SMURD. Acesta s-a urcat pe un skijet și s-a dus să o salveze pe fată.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din păcate pe tatăl acesteia nu l-a mai putut ajuta nimeni. Nenorocirea s-a produs lângă o plajă privată, unde salvamarii au program de lucru mai scurt.

Turiștii au fost cei care au sunat la 112.

La fața locului au ajuns două echipaje ale SAJ Constanța. Medicii au fost făcut tot posibilul să-l aducă la viață pe bărbat, însă fără succes. Timp de o oră au fost efectuate manevre de resuscitare.

Până acum pe litoral și-au pierdut viața 15 persoane, iar alte 10 persoane au fost salvate de la înec în ultimul moment.

Tragedia de astăzi precede altor două produse pe litoral în ultimele 48 de ore, când doi bărbați au murit înecați pentru că s-au aventurat în apele agitate ale mării.

ȘTIRI