Un stâlp şi un gard au stat în calea fericirii unor tineri conducători auto din Fălticeni şi ForăştiRural

Un stâlp şi un gard au stat în calea fericirii unor tineri conducători auto din Fălticeni şi Forăşti

       Accesări: 791

Doi tineri, din Fălticeni şi Forăşti, au fost protagoniştii unor evenimente rutiere înregistrate în primele ore ale acestei zile. În ambele sitaţii, spun poliţiştii, conducătorii auto au consumat băuturi alcoolice.

La ora 01.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată de spitalul din localitate despre faptul că, la unitatea medicală s-a prezentat un tânăr de 25 de ani, din localitate, victima unui accident rutier.

Polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 01.00, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Ion Creangă, din localitatea de domiciliu, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton aflat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au  recoltat mostre  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La ora 02.08, Secţia 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că, pe raza localităţii a avut loc un eveniment rutier, iar conducătorul auto este sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, un bărbat de 29 de ani, din comuna Forăști, aflat sub influența băuturilor alcoolice,  a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a intrat în gardul unei proprietăți de pe marginea drumului, fără a suferi leziuni.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, a fost condus la spital, unde, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosar penale, care vor fi soluţionate procedural

ȘTIRI