Un şofer moldovean i-a lăsat în ceaţă pe poliţiştiRural

Un şofer moldovean i-a lăsat în ceaţă pe poliţişti

       Accesări: 46

La sfârşitul săptămânii, Serviciul Rutier al IPJ Suceava a organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN2 şi  DN17, în condiţii de trafic pe timp de ceaţă

Au fost reţinute 6 permise de conducere şi au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare.

În acelaşi timp au fost aplicate 170 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 43.940 lei. (131 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei de viteză şi alte 39 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier).

Un bărbat din Republica Moldova a condus un autoturism pe D.N. 2,  la Roşiori, în comuna Forăşti, cu viteza de 124 km/h, pe un sector de drum cu limitare de 70 km/h. Moldoveanul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Poliţiştii din cadrul IPJ Suceava le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să efectueze manevra de depăşire doar dacă sunt siguri că aceasta se poate face fără pericol. De asemenea, le recomandăm şoferilor să folosească luminile de întâlnire pe toate categoriile de drumuri pentru a se face vizibili în trafic. Pietonilor le recomandăm să nu utilizeze în nicio situaţie partea carosabilă pentru deplasare, iar traversarea străzii să se facă numai după o temeinică asigurarea şi prin locurile special amenajate. Conducătorii de atelaje hipo vor dota în mod obligatoriu vehiculele cu materiale reflectorizante şi vor circula doar pe segmentele de drum pe care acest lucru este permis.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

ȘTIRI