Un conducător auto din localitatea Cornu Luncii s-a izbit cu mașina într-un stâlp de iluminat din FălticeniLocal

Un conducător auto din localitatea Cornu Luncii s-a izbit cu mașina într-un stâlp de iluminat din Fălticeni

       Accesări: 3327

Serile sunt pline de neprevăzut în traficul auto. Un șofer mult prea grăbit și neatent s-a izbit cu un automobil într-un stâlp de iluminat din Fălticeni pe care l-a distrus. Incidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 22, pe strada Nicolae Bălcescu, lângă Biserica Adormirii.

Conducătorul auto venea din sensul giratoriu, Piața Mihail Sadoveanu, și se îndrepta spre Ocolul Silvic, iar după trecerea de pietoni s-a urcat pe bordura scuarului după care a rupt ornamentele din fier, pentru ca mai apoi să lovească un stâlp metalic.

Totul s-a întâmplat sub privirile câtorva trecători. Riveranii spun că au auzit o lovitură puternică și că șoferul a dispărut imediat.

Autorul faptei a fugit de la locul accidentului, însă câțiva localnici erau de față și au reușit să rețină numărul de înmatriculare al autoturismului. Aceștia au anunțat Poliția Locală și au povestit cele întâmplate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După ce au căutat în baza de date, lucrătorii Poliției Municipiului Fălticeni au identificat proprietarul autoturismului.

Mașina, un Volkswagen Passat, aparține unui bărbat din comuna Cornu Luncii.

Stâlpul este proprietatea Delgaz Grid, iar astăzi a fost scos din amplasament pentru a fi înlocuit cu unul nou. Zona a fost semnalizată pe timpul nopții, dar și pe timp de zi, cu jaloane reflectorizante.

Pagubele produse sunt estimate la aproximativ 2.000 de lei. Șoferul riscă un dosar penal dacă nu se va prezenta la sediul Poliției.

ȘTIRI