Un șofer din Fălticeni și-a permis luxul să încalce legea pe patru ori: Polițiștii l-au taxat cu un dosar penal pe măsurăLocal

Un șofer din Fălticeni și-a permis luxul să încalce legea pe patru ori: Polițiștii l-au taxat cu un dosar penal pe măsură

       Accesări: 2943

Inconștiența și ignoranța au un preț foarte scump. De asta s-a convins un conducător auto din Fălticeni care și-a permis să încalce legea de patru ori. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, se afla la volanul unei autoutilitare, mașină care n-ar fi trebuit să ajungă pe drumurile publice.

Șoferul a știut acest lucru, dar a preferat să riște.

Călătoria acestuia s-a încheiat după un control de rutină al polițiștilor Serviciului Rutier Suceava. Oamenii legii l-au oprit vineri seara, în trafic, pe DN 17, în afara comunei Păltinoasa.

La prima vedere totul părea în regulă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Polițiștii aveau să descopere mai multe nereguli după ce au consultat bazele de date.

Șoferul din Fălticeni conducea un autovehicul care avea suspendată înmatricularea întrucât avea inspecţia tehnică periodică expirată de peste șapte ani!

Mai mult decât atât, autoturismul avea un număr fals de înmatriculare.

Luat la întrebări, conducătorul auto, în vârstă de 57 de ani, s-a „trezit” că nu avea nici atestat profesional valabil.

Ca și când n-ar fi fost de ajuns, fălticeneanul nu le-a putut prezenta polițiștilor actele mașinii pentru că nu le avea asupra sa.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

Pentru celelalte abateri la regimul circulației rutiere, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

ȘTIRI