Un șofer beat din Vrancea a ieșit în decor pe o stradă din FălticeniLocal

Un șofer beat din Vrancea a ieșit în decor pe o stradă din Fălticeni

       Accesări: 664

Zeci de conducători auto au fost găsiți în stare de ebrietate pe drumurile din județul Suceava.

La sfârșitul săptămânii, poliţiştii suceveni au fost prezenţi în număr sporit pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar şi pentru identificarea şi sancţionarea celor care pun în pericol siguranţa traficului rutier.

Peste 20 de şoferi au picat la controlul etilotest și vor deveni pietoni pentru o perioadă de timp. Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Sucevița, a condus mașina cu o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, la ora 17.14, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin numărul de urgență 112 despre faptul că, pe strada Crișan din localitate, un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar conducătorul auto se află sub influența alcoolului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Crișan din localitate, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Vrancea, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit partea carosabilă.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz de recoltare probe biologice”, ce va fi soluționat procedural.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI