Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina în Boroaia. Un alt prieten al paharului oprit la timp în HârtopRural

Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina în Boroaia. Un alt prieten al paharului oprit la timp în Hârtop

       Accesări: 2192

Conducătorii auto în stare de ebrietate au fost prezenți în traficul rutier și la sfârșitul săptămânii trecute.

Două dosare penale pentru consum de alcool au fost întocmite de polițiștii din zona Fălticeni.

Eveniment rutier provocat de un conducător auto băut s-a produs pe raza comunei Boroaia.

Duminică, 25 martie 2018, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC 13 din comuna Boroaia, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Bogdăneşti, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, aproape de miezul nopții, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DJ 208 din comuna Hârtop, autoturismul condus de un localnic, în vârstă de 22 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două situații prezentate, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 Fotografie cu caracter ilustrativ

ȘTIRI