Un singur producător din Fălticeni la Târgul Bucovinei de la ConstanțaActualitate

Un singur producător din Fălticeni la Târgul Bucovinei de la Constanța

       Accesări: 128

Promovată acum și pe litoral. Bucovina și-a dezvăluit, zilele trecute, farmecul pe plaiurile Dobrogei. Constănțenilor și turiștilor aflați în vacanță, la malul mării, au avut ocazia de a cunoaște meșteșugurile tradiționale și de a gusta din delicioasele preparate tradiționale. Oaspeții au oferit spectacole de muzica populară, materiale promoționale și vacanțe cadou.

Târgului de Turism al Bucovinei s-a desfășurat între 4 și 6 iulie, la Constanța.

Faţă de alte târguri de promovare, noutatea în acest an a fost faptul că turiştii aflaţi în vacanţă erau principala țintă pentru organizator. ”Profilul de organizare e atipic. Ne adresăm unui public ţintă aflat în vacanţă şi pe care ne pregătim să-l aducem către Bucovina, într-o destinaţie turistică ulterioară concediului de la mare”, a spus Cătălin Nechifor, preşedintele CJ Suceava.

Pe lângă partea de standuri cu produse tradiţionale, cu prezentarea ofertei turistice şi a programului artistic, s-au distribuit şi materiale promoţionale pe plajă, dar şi trei mii de bilete de tombolă, având ca premii zece vacanţe, la sfârșit de săptămână, în Bucovina.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La evenimentul de la malul Mării Negre a participat și un producător local, singurul din zona Fălticeni. Firma Rogelya, membru al Asociației Produs în Bucovina, și-a expus aici paleta de preparate din carne.

Printre cei prezenți s-au numărat câțiva meșteri populari, dar și Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu” din Suceava care și-a propus să promoveze arta și tradiția populară, dansurile tradiționale, obiceiurile și locurile încărcate de cultură și istorie.

Târgul de Turism Bucovinei din Constanța a fost organizat de Consiliul Județean Constanța, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa, dar şi cu parteneri din Suceava, operatori în turism, asociaţii de turism şi Centrul de Promovare Turistică din Suceava.

ȘTIRI