Un premiu al concursului ”Eco Fotografia Anului” ajunge la FălticeniEducație

Un premiu al concursului ”Eco Fotografia Anului” ajunge la Fălticeni

       Accesări: 89

Alegerile inspirate sunt premiate. Un exemplu viu este chiar concursul național ”Eco Fotografia Anului 2014”, unde printre zecile de instituții participante s-a numărat și Clubul Copiilor din Fălticeni.

Sute de imagini frumoase, realizate de elevi, au ajuns pe masa juriului care nu a avut o sarcină ușoară.

Au fost acceptate în concurs fotografii care reflectau ”Aspecte pozitive ale Naturii”.

După câteva săptămâni în care s-au analizat toate lucrările foto, competiția și-a desemnat pe cei mai buni dintre cei mai buni fotografi amatori.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Dragoș Grumăzescu, elev al Colegiului Național ”Nicu Gane”, dar care în concurs a reprezentat Clubul Copiilor, a reușit să ajungă pe podium. Cu fotografia intitulată ”Paradis” el a obținut locul III.

Imaginea oglindește un colț verde de la periferia orașului Stockholm, capitala Suediei, în timpul unei vacanțe pe care Dragoș, un pasionat declarat al artei fotografice, o petrecea cu părinții.

”Am surprins, atunci, un instantaneu. Nu era vorba de nici un concurs. Mă aflam cu părinții mei într-o vacanță, în Suedia.

Când am participat, mi-am adus aminte de fotografie și am adus-o în concurs. Este printre primele instantanee pe care le-am făcut”, ne-a spus Dragoș Grumăzescu.

Fălticeneanul în vârstă de 16 ani nu se aștepta să ajungă printre primii trei clasați, având în vedere numeroasele imagini pe care le-a denumit reușite.

”Eco Fotografia Anului 2014” este primul premiu câștigat de Dragoș Grumăzescu în competițiile interșcolare.

ȘTIRI