Un nou supermarket se va lansa la Fălticeni: Magazinul Balli va aduce prețuri foarte mici și calitate garantatăExclusiv

Un nou supermarket se va lansa la Fălticeni: Magazinul Balli va aduce prețuri foarte mici și calitate garantată

       Accesări: 4996

Segmentul comerțului cu amănuntul continuă să se dezvolte pe piața locală. Într-o perioadă în care comerțul tradițional este aproape suprimat de expansiunea marilor lanțuri străine de magazine, în orașul Fălticeni se va deschide un alt concept de supermarket. În luna aprilie este programată lansarea unui noului magazin Balli.

Investiția aparține unor oameni de afaceri locali, prezenți în acest sector de peste 20 de ani.

Balli Supermarket va oferi prețuri de en-gross și un portofoliu de produse adaptat la veniturile și exigentele tuturor categoriilor de clienți.

Locuitorii orașului Fălticeni vor fi așteptați în fiecare săptămână cu oferte speciale și tarife foarte accesibile pentru o gamă foarte largă de produse alimentare și nealimentare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Balli Supermarket este un nou concept de magazin cu prețuri foarte atrăgătoare și sortimentație variată. Produsele românești vor ocupa un loc important în rândul bunurilor de consum pentru clienți.

Deschiderea va avea loc în preajma sărbătorilor pascale. Lucrările de amenajare sunt pe ultima sută de metri.

„Ne pregătim intens pentru deschidere. Mai sunt câteva detalii de pus la punct înaintea lansării care va avea loc în aprilie.”, ne-a declarat unul dintre acționari. „Balli va fi cel mai nou magazin prețuri neașteptat de mici pentru fălticeneni. Clienți vor avea produse de calitate la prețuri fără concurență. Venim cu cele mai mici tarife de pe piață.”

Noul magazin Balli se va lansa cu sloganul „Tare Ieftin”, promisiune regăsită pe eticheta fiecărui produs oferit la raft.

Prin deschiderea acestui nou supermarket, se vor crea noi de locuri de muncă.

Balli promite cele mai mici prețuri din oraș. Noul magazin va pune totodată un accent sporit pe prospețime și calitate, oferind livrări de produse precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri.

Proprietarii intenționează să lanseze alte două magazine în Fălticeni până la sfârșitul acestui an.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI