Accesări: 21597

Aici este raiul vitezomanilor. Strada Sucevei este zona unde șoferii localnici, dar și cei aflați în tranzit, dau „bice” cailor putere, uitând de legile în vigoare. Polițiștii de la Rutieră știu acest lucru și fac săptămânal activități pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Acțiunile vizează în special nerespectarea regimului legal de viteză. Echipajele poliției sunt prezente aproape zilnic pe Strada Sucevei pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Nu de puține ori au fost depistați șoferi care circulau cu viteze cu peste 60 sau 70 km/h față de limita admisă în localitate.

Zilele trecute s-a înregistrat un nou record de viteză în traficul rutier din municipiul Fălticeni. Un șofer, aflat la volanul unui Mercedes E-Klasse, înmatriculat în Marea Britanie, a fost surprins pe 29 ianuarie, la orele după-amiezii, circulând cu 133 km/h.

Conducătorul auto este un localnic în vârstă de 31 de ani.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Oamenii legii l-au testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile și i-au aplicat conducătorului auto o amendă de 2.900 de lei.

În vara anului 2017, un șofer din Bacău a fost înregistrat pe Strada Sucevei cu 125 km/h pe același sector de drum, în timp ce un șofer din București a fost surprins câteva luni mai târziu cu 130 km/h.

Recordul absolut îl deține un tânăr din Fălticeni, înregistrat cu 211 km/h pe DN2E, între localitățile Rădășeni și Cornu Luncii.

Strada Sucevei este locul unde s-a petrecut două accidente mortale și s-au înregistrat numeroase tamponări și alte incidente cu pagube materiale, din unul și același motiv: nerespectarea vitezei legale și neacordarea priorității de trecere a pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului.

Pe 27 decembrie 2017 s-a produs un eveniment rutier deosebit de grav, soldat cu decesul unei fetițe de 12 ani, accidentată pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs la nivelul trecerii de pietoni, în apropiere de interesecția cu strada Teilor care duce spre Așezământul Social Creștin „Sfântul Andrei”.

Minora traversa regulamentar strada când a fost lovită de un autoturism Opel Antara, condus de un bărbat de 28 de ani, care se deplasa pe direcția Fălticeni – Bunești.

ȘTIRI