Un nou furt dintr-o casă nelocuită în Vadu Moldovei. Hoţii sunt atraşi de aparatură şi scule electriceRural

Un nou furt dintr-o casă nelocuită în Vadu Moldovei. Hoţii sunt atraşi de aparatură şi scule electrice

       Accesări: 1692

Furtul din casele nelocuite devine un fenomen îngrijorător în zona Fălticeni.

Miercuri a fost semnalat al treilea caz de acest fel, al doilea înregistrat pe raza comunei Vadu Moldovei.

În jurul orei 16, Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112,  despre faptul că, în noaptea de 03/04 mai 2016, din locuința unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Vadu Moldovei,  persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri.

Şi în acest caz, polițiștii au stabilit că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că imobilul nu este locuit, în noaptea marţi spre miercuri, prin forțarea unei uși, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras scule electrice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Alte două cazuri în care au fost vizate case nelocuite s-au înregistrat în ultima săptămână la Râşca şi Vadu Moldovei.

“Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor şi anexelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

ȘTIRI