Un nou director și alți șase directori adjuncți au fost numiți la Fălticeni prin delegare în interesul învățământuluiActualitate

Un nou director și alți șase directori adjuncți au fost numiți la Fălticeni prin delegare în interesul învățământului

Schimbări după vacanța de iarnă în structurile de conducere ale școlilor din Fălticeni. Șapte noi profesori vor intra pe funcția de director și director adjunct începând din 9 ianuarie 2017. Decizia vine pe fondul completării posturilor rămase neocupate în urma examenelor susținute în toamna anului trecut.

Totodată, de luni, și candidații care au promovat concursul organizat de Ministerul Educaţiei se vor instala în funcţii. Aceștia vor conduce unitățile educaționale pentru următorii patru ani.

În schimb, cei numiţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, prin detaşare în interesul învăţământului, vor ocupa aceste funcţii până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2016-2017.

Pentru unitățile din Fălticeni au fost desemnați un nou director și șase directori adjuncți.

Colegiul „Vasile Lovinescu” îi va avea ca noi directori adjuncți pe Mihaela Acatrinei și Florin Ciocîrlan.

La unitățile de învățământ cu clasele I – VIII au fost numiți un nou director și trei adjuncți. La Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” noul director adjunct va fi Maria Nisioi, în timp ce la Școala Gimnazială „Ion Irimescu” pe funcția de director director adjunct va intra Cătălina Purdilă.

Din cele trei structuri ale învățământului preșcolar din municipiu, doar la Grădinița Specială va fi un nou director. Persoana numită prin detașare în interesul învățământului este psihopedagogul Mihaela Sandu.

În Fălticeni exstă și o unitate educațională care are o conducere complet nouă. Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” îl va avea, începând de luni, ca director pe Ovidiu Moroșanu iar ca director adjunct pe Doina Moisii.

La nivelul județului Suceava sunt 111 noi directori desemnaţi, pe posturile rămase neocupate în urma concursului, prin decizia Inspectorului General şi cu avizul Consiliului de Administraţie al ISJ Suceava.

Lista directorilor numiţi prin delegare în interesul învăţământului

ȘTIRI