Un nou cabinet stomatologic în Fălticeni. Dental Dream te ajută să ai dinți sănătoși și un zâmbet superbLocal

Un nou cabinet stomatologic în Fălticeni. Dental Dream te ajută să ai dinți sănătoși și un zâmbet superb

       Accesări: 6659

Fiecare își dorește o dantură impecabilă. Sănătatea dinților este un subiect care ar trebui să ne preocupe nu numai atunci când avem probleme, mai ales că este mult mai ieftin să prevenim decât să tratăm. Atunci când trebuie să faci o alegere pentru servicii stomatologice, piața locală are ce oferi.

În acest sector își face apariția și Dental Dream, cel mai nou cabinet stomatologic din Fălticeni.

Inaugurat luna aceasta, cabinetul este situat pe Bulevardul 2 Grăniceri, în apropiere spațiul de prezentare al firmei Trio Nec.

Printre serviciile oferite pacienților sunt cele legate de stomatologie generală și endodonție (tratamentul sistemului de canale din interiorul dintelui).

La acestea se adaugă intervențiile pe linie estetică și de protetică dentară, ce permit reconstrucția și înfrumusețarea danturii prin lucrări protetice diverse.

Pentru realizarea acestora, cabinetul este dotat cele mai noi tehnologii în domeniu.

Medicul Cosmin Ilie, un tânăr care după încheierea studiilor a decis să profeseze în orașul natal, spune că filozofia Dental Dream este de a-i ajuta pe pacienți să aibă dinți sănătoși și un zâmbet superb, însă îngrijirea danturii și păstrarea sănătății orale este un obiectiv pe care oricare dintre noi trebuie să-l aibă în vedere.

Chiar și în situația în care menținem o igienă orală bună și respectăm cu regularitate cele două vizite anuale recomandate la stomatolog, problemele legate de dantură tot pot să apară.

Pentru remedierea lor se impune vizita la cabinetul stomatologic, profesionalismul, competența și rigurozitatea fiind esențiale în reușita oricărei intervenții.

Dental Dream pune un accent deosebit pe relația medic-pacient, pe gradul de satisfacție, dar și pe politica de prețuri, una care mizează pe tarife accesibile.

Programul cabinetului stomatologic este de luni până vineri, între orele 8-16.

Pentru informații și programări cei interesanți pot apela numărul 0733 48 15 48.

ȘTIRI