Un nou cabinet medical de psihiatrie s-a deschis recent în Ambulatoriul de Specialitate din FălticeniSănătate

Un nou cabinet medical de psihiatrie s-a deschis recent în Ambulatoriul de Specialitate din Fălticeni

       Accesări: 5356

Suflu proaspăt în mediul cadrelor sanitare din municipiu. Doctorul Alexandru Titieni este noul medic psihiatru care intră în echipa spitalului din Fălticeni. În urmă cu două luni și-a încheiat rezidențiatul, iar din 15 august 2017 și-a început cariera în sistemul medical de stat.

Tânărul medic specialist acordă consultații pentru pacienții din Fălticeni și zona Fălticeni, în cadrul Ambulatoriului de Specialitate (fosta Policlinică) de pe strada Ion Creangă.

Vizitele medicale se desfășoară într-un cabinet complet nou, amenajat la parterul clădirii.

Doctorul Alexandru Titieni s-a declarat bucuros să înceapă cariera la Fălticeni, unde vrea să se dezvolte pe linie profesională.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Iau startul în carieră la Fălticeni. Mă bucur să mă aflu aici. Vreau să mă dezvolt din punct de vedere profesional.”, ne-a declarat medicul psihiatru. „Consider că am foarte multe învățat de acum încolo. Scopul este să tratăm pacienții cât se poate de bine. Ca medici suntem în folosul și pentru binele pacientului.”

Medicul Titieni s-a născut la Suceava și are 30 de ani și este născut la Suceava.

Este absolvent al Facultății de Medicină Generală în cadrul UMF Iași. Și-a făcut rezidențiatul la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași. Din iunie 2017 este medic specialist psihiatru.

În ultimul an, la spitalul din Fălticeni s-au angajat cinci noi doctori.

Pe specialitatea Psihiatrie era un gol în gama serviciilor medicale oferite de unitatea medicală de stat.

Managerul Vlad Morariu i-a urat bun venit în echipă tânărului medic sucevean pe care l-a asigurat de întreg sprijinul conducerii spitalului.

„Ne bucurăm foarte multe că a venit în echipa noastră. Este noul nostru medic psihiatru. Era o specialitate deficitară în paleta de servicii medicale pentru populația arondată.”, ne-a spus managerul Morariu. „Îi urăm mult succes la început de carieră și îl asigurăm de tot sprijinul nostru.”

Doctorul Alexandru Titieni oferă consultații doar pentru adulți.

Programul este de luni până vineri între orele 7:30 – 14:30. Cei care doresc, pot programa vizita la medic la numărul de telefon 0757 118 147.

ȘTIRI