Un nou ansamblu rezidențial  în Fălticeni: Apartamente moderne și zone de relaxare pentru părinți și copiiLocal

Un nou ansamblu rezidențial în Fălticeni: Apartamente moderne și zone de relaxare pentru părinți și copii

       Accesări: 8519

Proiectele imobiliare încep să se dezvolte și pe piața locală. Pe fondul cererii de noi locuințe, antreprenorii din Fălticeni au prins curaj și investesc în mici ansambluri rezidențiale. Îmbucurător este faptul că ritmul de absorbție al apartamentelor puse la vânzare are capacitatea de a se menține în continuare la un nivel ridicat.

Anul 2019 aduce trei proiecte imobiliare, două fiind deja în derulare la Fălticeni.

Al treilea, cel mai nou și mai ambițios plan este lansat tot de un dezvoltator local.

Daric Residence propune un ansamblu rezidențial în nordul municipiului, ce va beneficia de numeroase facilități.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Proiectul rezidențial va demara în luna iunie și va fi construit pe strada Caporal Popescu. Apartamentele vor putea fi cumpărate și în rate.

Dezvoltatorul promite un standard nou în ansamblurile de locuințe, în care unitatea de măsură pentru o locuință nu va fi reprezentată de metrul pătrat, ci de confortul pe care îl oferă.

„Pentru realizarea conceptului acestui ansamblu nou de locuințe colective, au fost luați în calcul, simultan, o serie de factori care conlucrează pentru atingerea obiectivului principal, și anume obținerea unui ansamblu de locuințe primitor, care să răspundă nevoilor de locuire actuale și căruia proprietarii să-i poată spună cu adevărat acasă. ”, afirmă dezvoltatorul proiectului imobiliar. „Daric Residence este proiectul imobiliar care crește în cea mai exclusivistă zonă din Fălticeni. Două blocuri de 2 etaje și mansardă (etaj 3 retras), reunesc peste 24 de apartamente care vor atrage prin finisaje, dar și prin modul în care au fost structurate de către arhitecți.

Daric Residence Fălticeni

Dezvoltatorul a publicat imaginile viitorului ansamblu de locuințe ce va include două blocuri cu apartamente de 2, 3 și 4 camere. Acestea se vor remarca prin finisajele deosebite, dar și modul cum este compartimentat fiecare grup de încăperi.

Apartamentele cu 2 camere vor avea suprafețe utile între 45 și 57 m.p., cele cu 3 camere suprafețe utile între 71 și 76 m.p., iar apartamentele cu 4 camere, suprafețe utile de 115 m..p.

Locuințele situate la parter vor beneficia de terase generoase și grădină proprie, cu suprafețe între 20 și 90 m.p.

Ansamblul Daric Residence va avea locuri de joacă pentru copii și zone de relaxare pentru părinți. Pentru fiecare familie este prevăzut și câte un loc de parcare, dar și locuri pentru cei care vin în vizită.

Complexul este format din două imobile cu un regim de înălțime de câte trei etaje fiecare. Vor fi construite 25 apartamente.

Toate detaliile privind proiectul Daric Residence pot fi vizualizate aici.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI