Un nou accident rutier petrecut în sensul giratoriu de pe Sucevei: Autorul are 24 de ore să se prezinte la sediul Poliției RutiereLocal

Un nou accident rutier petrecut în sensul giratoriu de pe Sucevei: Autorul are 24 de ore să se prezinte la sediul Poliției Rutiere

Se întâmplă din nou. Sensul giratoriu de la intersecția cu vechea serpentină Bunești pune tot mai multe problemele șoferilor care vin dinspre Suceava. Azi dimineața s-a înregistrat ultimul incident rutier provocat de o persoană care conducea un automobil înmatriculat în județul Suceava.

Aflat la volanul unui Volkswagen Passat, conducătorul auto și-a croit drum prin rondul sensului giratoriu, distrugând indicatoarele rutiere și stâlpii de iluminat.

După ce a traversat fără probleme rondul, mașina s-a oprit pe spațiul din apropierea trotuarului. În urma impactului, airbagurile s-au deschis atât în partea șoferului cât și la pasagerul din dreapta. Vehiculul este avariat serios în zona trenului rulant, dar și la caroserie.

Autorul și-a închis mașina și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au aflat de existența accidentului abia la ora 6 dimineață, de la alți colegi care au venit din patrulare. Șoferul nu s-a prezentat la sediul Poliției Municipale până la această oră nimeni să anunțe accidentul.

Oamenii legii bănuiesc că accidentul s-a produs între orele 4 și 5 dimineața.

Autorul acestuia este așteptat în 24 de ore de la semnalarea evenimentului rutier. În caz contrar, pe lângă amenda aferentă, șoferului i se va ridica permisul.

În cazul neprezentării la sediul Poliției Municipale, proprietarul mașinii va fi notificat, asupra faptei săvârșite, printr-o adresă.

Identitatea conducătorului auto nu este cunoscută. Cauza accidentului urmează să fie stabilită după audierea acestuia.

Facebook Comments

ȘTIRI