Un nou accident rutier petrecut în sensul giratoriu de pe Sucevei: Autorul are 24 de ore să se prezinte la sediul Poliției RutiereLocal

Un nou accident rutier petrecut în sensul giratoriu de pe Sucevei: Autorul are 24 de ore să se prezinte la sediul Poliției Rutiere

       Accesări: 10466

Se întâmplă din nou. Sensul giratoriu de la intersecția cu vechea serpentină Bunești pune tot mai multe problemele șoferilor care vin dinspre Suceava. Azi dimineața s-a înregistrat ultimul incident rutier provocat de o persoană care conducea un automobil înmatriculat în județul Suceava.

Aflat la volanul unui Volkswagen Passat, conducătorul auto și-a croit drum prin rondul sensului giratoriu, distrugând indicatoarele rutiere și stâlpii de iluminat.

După ce a traversat fără probleme rondul, mașina s-a oprit pe spațiul din apropierea trotuarului. În urma impactului, airbagurile s-au deschis atât în partea șoferului cât și la pasagerul din dreapta. Vehiculul este avariat serios în zona trenului rulant, dar și la caroserie.

Autorul și-a închis mașina și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au aflat de existența accidentului abia la ora 6 dimineață, de la alți colegi care au venit din patrulare. Șoferul nu s-a prezentat la sediul Poliției Municipale până la această oră nimeni să anunțe accidentul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Oamenii legii bănuiesc că accidentul s-a produs între orele 4 și 5 dimineața.

Autorul acestuia este așteptat în 24 de ore de la semnalarea evenimentului rutier. În caz contrar, pe lângă amenda aferentă, șoferului i se va ridica permisul.

În cazul neprezentării la sediul Poliției Municipale, proprietarul mașinii va fi notificat, asupra faptei săvârșite, printr-o adresă.

Identitatea conducătorului auto nu este cunoscută. Cauza accidentului urmează să fie stabilită după audierea acestuia.

ȘTIRI