Un nou accident mortal la Vadu Moldovei: Pensionar lovit în plin după ce traversase neregulamentar pe DN2Rural

Un nou accident mortal la Vadu Moldovei: Pensionar lovit în plin după ce traversase neregulamentar pe DN2

       Accesări: 3220

Tragediile se țin lanț pe șoselele din zona Fălticeni. După accidentul de azi dimineață, de pe raza comunei Vadu Moldovei, în care un șofer din județul Iași a scăpat cu viață, deși s-a izbit cu mașina în două capuri de pod, în această seară polițiștii au consemnat un nou eveniment rutier.

Toader Vătavu, un pensionar în vârstă de 81 de ani, și-a pierdut viața după un automobil Volkswagen Transporter l-a lovit în plin.

Victima este un localnic din Vadu Moldovei.

Incidentul s-a petrecut la ora 19 pe șoseaua care duce spre Fălticeni, accidentul fiind anunțat prin 112. Mașina, înmatriculată în județul Neamț, era condusă de un bărbat de 32 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit informațiilor remise de IPJ Suceava, bătrânul a traversat neregulamentar drumul național (DN 2) și fără să se asigure.

Pensionarul nu a avut nici o șansă să trăiască. Leziunile suferite în zona capului au fost letale.

Un echipaj al Ambulanței Fălticeni s-a deplasat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii spun că în acest caz mașina va fi supusă unei expertize tehnice, specialiștii urmând să stabilească viteza cu care se deplasa vehiculul în momentul accidentului.

ȘTIRI