Un nou accident grav de circulaţie s-a produs în această seară la MăliniRural

Un nou accident grav de circulaţie s-a produs în această seară la Mălini

       Accesări: 91

accident

Actualizare:

În timp ce conducea mopedul, pe DJ 209A, pe raza localității, conducătorul mopedului nu a redus suficient viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului şi uşoară a unui tânăr de 25 ani, din localitate, pasager pe moped.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Datorită leziunilor suferite, conducătorul mopedului  nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În această seară, în jurul orei 21, s-a produs un grav accident de circulaţie în zona Mălini. Informaţiile furnizate de autorităţi vorbesc despre o coliziune. O motocicletă pe care se aflau două persoane a intrat într-un parapet. Nu au fost oferite detalii privind cauzele producerii acestui eveniment rutier.

În urma accidentului două persoane au ajuns la Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Fălticeni. Un tânăr în vârstă de 29 ani, inconştient când a ajuns la Fălticeni, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava. A doua persoană a rămas internată la Fălticeni pe secţia de chirurgie.

ȘTIRI