Accesări: 928

Un tânăr din județul Neamț este cercetat penal de polițiștii suceveni pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi „furt în scop de folosinţă”.

Faptele s-au consumat în primele ore ale zilei de miercuri, 27 septembrie 2017, pe raza comunei Boroaia.

Polițiștii au ajuns la fața locului în urma unui apel la numărul de urgență 112, care anunța producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15 C, la ieșirea din comuna Boroaia.

Un autoturism era răsturnat, iar conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, din județul Neamț, a recunoscut faptul că el a condus autoturismul, însă, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii Poliției Rurale Vadu Moldovei au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul ce aparține unui prieten, a fost sustras  de acesta din fața porții victimei, cheile mașinii fiind lăsate la el dintr-o altă cursă efectuate de cei doi.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI