Un muncitor din Mălini s-a spânzurat miercuri seara: Bărbatul avea 42 de ani și figura în evidențele unui medic psihiatruActualitate

Un muncitor din Mălini s-a spânzurat miercuri seara: Bărbatul avea 42 de ani și figura în evidențele unui medic psihiatru

       Accesări: 3425

De necaz omul și-a luat viața. Un bărbat din comuna Mălini s-a spânzurat miercurea trecută în propria gospodărie. Gestul extrem la care a recurs ar putea avea legătura cu ruptura produsă între el și restul familiei.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani era angajat la un operator economic local cu activitatea în domeniul forestier.

Pentru că nu mai dăduse de trei zile pe la serviciu, un coleg de muncă l-a rugat pe un vecin să vadă ce s-a întâmplat.

Miercuri, 11 mai, la orele serii, consăteanul s-a dus la acasă la bărbatul, însă nu l-a găsit în casă. Vecinul l-a căutat peste tot, însă l-a găsit spânzurat într-o anexă gospodărească. Mălinarul și-a luat zilele în grajdul animalelor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La fața locului au ajuns polițiștii din localitate, însoțiți de criminaliști și lucrători de la medicina legală.

Oamenii spun că bărbatul se afla în evidențele medicilor psihiatri. Acesta fusese internat pentru o perioadă la Câmpulung Moldovenesc, evoluția fiind monitorizată ulterior de un medic din Fălticeni.

Persoane din anturajul victimei au relatat faptul că, de ceva timp, el refuza să continue tratamentul medicamentos prescris de medic, iar pornirile sale erau tot mai violente în cadrul familiei. Cu toate acestea, la serviciu, bărbatul avea un comportament absolut normal.

Aceștia mai spun că în ultimul timp începuse să consume frecvent băuturi alcoolice. În urmă cu aproape o lună, pe fondul unor neînțelegeri care au degenerat în violență fizică, soția și fiica acestuia au părăsit domiciliul.

Cercetările demarate de polițiști continuă. După efectuarea necropsiei de către medicii legiști și stabilirea cauzei morții se va dispune procedural. Cadavrul nu prezenta urme de violență.

ȘTIRI