Un mort și un rănit în urma a două accidente rutiere în comuna Forăști. Victimele au traversat drumul prin loc nepermisRural

Un mort și un rănit în urma a două accidente rutiere în comuna Forăști. Victimele au traversat drumul prin loc nepermis

       Accesări: 2768

Încă un sfârșit de săptămână cu evenimente tragice pe drumurile publice din zona Fălticeni.

În ultimele 48 de ore două evenimente rutiere grave au avut loc pe raza comunei Forăști. Din nefericire, o persoană și-a pierdut viața.

În ambele cazuri, polițiștii au constatat că victimele au traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure.

Vineri, în jurul orei 21.55, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza localității Roșiori, comuna Forăști, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Suceava, a surprins și accidentat mortal un localnic de 57 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, la ora 00.18, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208E, pe raza comunei Forăști, un tânăr de 23 de ani, din comuna Vadu Moldovei, a surprins și accidentat, un localnic de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale. Cercetările sunt în derulare.

ȘTIRI