Un mort şi trei răniţi după un grav accident de circulaţie pe DN2Rural

Un mort şi trei răniţi după un grav accident de circulaţie pe DN2

       Accesări: 1199

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit iar alţi trei tineri care îl însoţeau au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava după un accident care a avut loc noaptea trecută pe DN2, în apropiere de Suceava.

Potrivit informaţiilor preliminare, cei patru tineri se întorceau de la Fălticeni. Şoferul a forţat o depăşire, s-a speriat când a văzut o maşină care venea din faţă, autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit într-un pilon de beton al rutei ocolitoare. Răniţii sunt în afara oricărui pericol.

Actualizare: Sursa IPJ Suceava

În jurul orei 20.51, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara municipiului Suceava, un tânăr de 20 de ani, din comuna Şcheia, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un zid de beton, după care s-a răsturnat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din accident a rezultat decesul unui tânăr de 17 ani, din comuna Frumosu, pasager în autoturism şi vătămarea corporală uşoară  a conducătorului auto şi a doi tineri unul de 18 ani, din comuna Frumosu şi celălalt de 19 ani, din comuna Şcheia, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,  după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Actualizare: Sursa ISU Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţă SMURD), împreună cu două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

La faţa locului a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de aproximativ 5 metri. În urma accidentului, au rezultat 4 victime, dintre care două au rămas încarcerate.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat şi iluminat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au fost extrase cele două persoane încarcerate.

După acordarea primului ajutor medical, tinerii răniţi – M.P. (17 ani, în stare de inconştienţă, în curs de resuscitare), M.D. (18 ani, conştient), M.Ş. (20 de ani, conştient) şi D.D. (19 ani, conştient), au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe cu ambulanţele SAJ şi SMURD.

Din nefericire, pentru tânărul de 17 ani nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat.

Misiunea pompierilor militari s-a încheiat la ora 22:10.

foto – captură Pro TV

ȘTIRI