Un mort și șase răniți după accidentele rutiere de miercuri. Între răniți și două persoane din FălticeniActualitate

Un mort și șase răniți după accidentele rutiere de miercuri. Între răniți și două persoane din Fălticeni

       Accesări: 2300

Neatenția în trafic continuă să producă evenimente rutiere cu urmări tragice.

Miercuri, 27 iunie, polițiștii au întocmit trei dosare penale în urma unor accidente rutiere cu victime, care s-au produs în județul Suceava.

O persoană și-a pierdut viața, iar alte 6 persoane (între care 3 minori) au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cel mai grav accident s-a produs pe DN 2H, pe raza comunei Bădeuți, pe un sector de drum în succesiune de curbe.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Suceviţa, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în derapaj și a fost lovit în partea laterală de autotrenul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din orașul Frasin, care circula din sens opus.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei, rănirea gravă a unui tânăr de 19 ani şi a doi minori de 14 şi 15 ani,  toți din comuna Sucevița, pasageri în autoutilitară.

Un accident rutier în care au fost implicați și trei fălticeneni s-a produs, în jurul orei 18.50, în orașul Gura Humorului.

În timp ce conducea autoturismul pe B-dul Bucovina, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din oraşul Frasin, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Fălticeni.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a unei femei, în vârstă de 29 de ani, şi a unei minore de 3 luni, ambele din municipiul Fălticeni, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Între victimele accidentelor rutiere de miercuri s-a aflat și un motociclist, lovit de o mașină care nu i-a acordat prioritate, în municipiul Rădăuți.

ȘTIRI