Un mort și două persoane accidentate ușor după evenimente rutiere în Liteni și RădăuțiRural

Un mort și două persoane accidentate ușor după evenimente rutiere în Liteni și Rădăuți

       Accesări: 261

Săptămâna a început cu evenimente rutiere grave pe drumurile publice din județul Suceava. Vina este împărțită între conducătorii auto și victime.

Luni în jurul orei 17.25, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 208A, în oraşul Liteni,  un tânăr de 27 de ani, din comuna Mălini, a surprins şi accidentat uşor un localnic de 78 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc neamenajat şi fără să se asigure corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital  acestuia și victimei li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Evenimente rutiere au fost înregistrate luni și la Rădăuți. Un bărbat de 61 de ani, din Rădăuți, a surprins și accidentat uşor o minoră de 10 ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, după care, a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de poliţişti. Avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În acceași zi un rădăuțean în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața după ce a fost surprins și accidentat grav de o mașină condusă de un bărbat din Dornești.  Victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. La controlul etilotest a reieșit că șoferul consumase băuturi alcoolice

ȘTIRI