Un minor mort iar alți trei au fost răniți în accidentele rutiere înregistrate duminică în județul SuceavaRural

Un minor mort iar alți trei au fost răniți în accidentele rutiere înregistrate duminică în județul Suceava

       Accesări: 1618

Evenimente rutiere grave s-au produs duminică pe drumurile publice din județul Suceava.

La Dumbrăveni, în jurul orei 22, o tânără în vârstă de 24 de ani s-a răsturnat cu mașina pe un teren agricol. Era însoțită trei minori și un tânăr de 18 ani, rude între ei. Un minor în vârstă de 14 ani și-a pierdut viața, iar o fată de 16 ani a fost rănită grav. Probleme medicale are și un copil de 9 ani. Șoferița s-a ales cu doar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Un alt copil, în vârstă de 7 ani, din Mălini, nefiind supravegheat, a traversat DJ 209B și a fost accidentat de mașina unui localnic. Accidentul s-a produs după ora 15, iar conducătorul auto a plecat de la locul producerii accidentului, prezentându-se la Postul de poliție Mălini după aproape 3 ore.

Numărul ambulanțelor SAJ și SMURD implicate în evenimente rutire, în județul Suceava, a ajuns la cinci. O ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Suceava a fost implicată aseară într-un eveniment rutier, într-o intersecție din localitatea Ilișești. Un bărbat în vârstă de 84 de ani, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere ambulanței care nu se afla în misiune, condusă de un bărbat de 55 de ani, din comuna Panaci, intrând în coliziune cu aceasta. Singurul care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost octogenarul.

ȘTIRI