Un lector francez susţine activităţi didactice la SMSJ FălticeniLocal

Un lector francez susţine activităţi didactice la SMSJ Fălticeni

       Accesări: 271

În perioada 8 – 20 martie 2016, Audrey Selnet, lector francez în cadrul misiunii de sprijin temporar desfăşurată la Jandarmeria Română, va desfăşura activităţi didactice la nivelul catedrei “Pregătire socio-umană şi limbi străine” din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni (SMSJ). Activităţile au ca scop susţinerea procesului de învăţare a limbii franceze, la cursurile planificate a se desfăşura în perioada menţionată, cu elevii anului II.

opt_martie_8      Activităţile care se vor desfăşura vor fi de natură să trezească interesul elevilor în ceea ce priveşte limba şi cultura franceză, precum şi stimularea dorinţei de perfecţionare a nivelului lingvistic, prin conştientizarea importanţei limbilor străine în societatea contemporană şi în contextul participării Jandarmeriei Române la numeroase misiuni internaţionale.

„Întrucât această zi are şi o semnificaţie aparte, 8 martie – aniversarea Zilei Internaţionale a Femeii, cadrele militare şi personalul contractual feminin, precum şi elevele şcolii au primit flori şi felicitări din partea colegilor şi a comenzii unităţii. De asemenea, dra. lector Audrey Selnet a fost primită cu ospitalitate de către colegii jandarmi, care i-au oferit un mărţişor şi un buchet de flori”, ne-a informat maiorul Cristian Ipate, purtătorul de cuvânt al SMSJ Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI