Un italian şi alţi trei conducători auto din Fălticeni, Mălini şi Suceviţa implicaţi în accidentul rutier de la CumpărăturaActualitate

Un italian şi alţi trei conducători auto din Fălticeni, Mălini şi Suceviţa implicaţi în accidentul rutier de la Cumpărătura

       Accesări: 2894

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a prezentat într-un buletin de presă circumstanţele în care, joi, s-a produs accidentul rutier de la Cumpărătura.

Potrivit informaţiilor oficiale, la ora 11.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara localităţii Cumpărătura, comuna Bosanci, un bărbat de 60 de ani, cetățean italian, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 55 de ani din comuna Mălini şi cu autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani din municipiul Fălticeni.

În urma impactul, autoturismul condus de cetăţeanul italian, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune și cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Suceviţa.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a cetățeanului italian şi a conducătorului auto de 55 de ani din comuna Mălini.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

         În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI