Un ieșean băut oprit pentru depășirea vitezei legale pe DN2 în ForăștiRural

Un ieșean băut oprit pentru depășirea vitezei legale pe DN2 în Forăști

       Accesări: 423

În cursul zilei de sâmbătă, apoi în primele ore ale zilei de duminică, polițiștii suceveni au tras pe dreapta 7 conducători auto care au consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volanul mașinii.

Îngrijorător este faptul că, printre cei care săvârșesc astfel de infracțiuni, se regăsesc tot mai multe persoane tinere.

Toți șoferii depistați în stare de ebrietate s-au ales cu dosare penale.

Un conducător auto din Iași (în vârstă de 39 de ani), a fost oprit în trafic pe DN2, sâmbătă, în jurul orei 15.10, în comuna Forăști.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mașina condusă de către acesta, o autoutilitară, a fost depistată în timp ce rula cu viteza de 111 kilometri pe oră, pe un sector de drum cu limită de 60 kilometri pe oră.

Oprit pentru vitrză, ieșeanul a intrat în vizorul oamenilor legii și pentru consum de alcool.

“Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de <conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe>, ce va fi soluționat procedural”, ne-a transmis Copartimentul de Relații Publice al IPJ Suceava.

ȘTIRI