Un ieșean băut oprit pentru depășirea vitezei legale pe DN2 în ForăștiRegional

Un ieșean băut oprit pentru depășirea vitezei legale pe DN2 în Forăști

În cursul zilei de sâmbătă, apoi în primele ore ale zilei de duminică, polițiștii suceveni au tras pe dreapta 7 conducători auto care au consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volanul mașinii.

Îngrijorător este faptul că, printre cei care săvârșesc astfel de infracțiuni, se regăsesc tot mai multe persoane tinere.

Toți șoferii depistați în stare de ebrietate s-au ales cu dosare penale.

Un conducător auto din Iași (în vârstă de 39 de ani), a fost oprit în trafic pe DN2, sâmbătă, în jurul orei 15.10, în comuna Forăști.

Mașina condusă de către acesta, o autoutilitară, a fost depistată în timp ce rula cu viteza de 111 kilometri pe oră, pe un sector de drum cu limită de 60 kilometri pe oră.

Oprit pentru vitrză, ieșeanul a intrat în vizorul oamenilor legii și pentru consum de alcool.

“Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de <conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe>, ce va fi soluționat procedural”, ne-a transmis Copartimentul de Relații Publice al IPJ Suceava.

Facebook Comments

ȘTIRI