Un fost polițist din Fălticeni și-a pierdut viața într-un accident rutier pe care l-a provocat pe strada ArmateiLocal

Un fost polițist din Fălticeni și-a pierdut viața într-un accident rutier pe care l-a provocat pe strada Armatei

       Accesări: 20845

Ziua și accidentul. Municipiul Fălticeni este „teatrul” unor incidente care se petrec tot mai des, cu rezultate dintre cele mai grave. După ce în ultimele zile două persoane au fost lovite pe trecerile de pietoni de pe străzile Sucevei și 2 Grăniceri, astăzi s-a produs un accident mortal pe strada Armatei.

Autor și victimă, în același timp, este un fost polițist din Fălticeni care pe fondul nerespectării regulilor de circulație, cel mai probabil și pe fondul neatenției și al grabei, el a efectuat o manevră interzisă, după cum reiese din primele cercetări făcute la fața locului.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, conducea un autoturism Skoda Octavia, iar înaintea trecerii de pietoni, aflată la intersecția străzilor Armatei cu Topitoriei, a virat brusc la stânga, deși drumul are marcaj dublu continuu.

Pe același sens de mers circula un autoturism Opel Astra, condus de un tânăr din Hârtop, care s-a izbit frontal, în plin, în partea laterală stângă a mașinii condusă de fostul om al legii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Manevra i-a fost fatală autorului accidentului rutier.

Bărbatul de 57 de ani a fost găsit în stare de inconștiență. El a rămas încarcerat, fiind extras dintre fiarele mașinii de către pompierii Detașamentului Fălticeni.

Proporțiile tragediei puteau fi și mai mari de atât.

Mașina ex-polițistului a fost proiectată pe sensul opus în magistrala de gaz metan ce alimentează fosta zonă industrială din Fălticeni. Din fericire impactul cu conducta nu a fost unul foarte puternic, intervenția unei echipe de specialiști nefiind necesară.

Incidentul s-a petrecut joi, la ora 17.15.

Fostul lucrător de poliție a fost transportat de urgență de un echipaj SMURD, însă câteva minute mai târziu a fost declarat mort. Leziunile suferite de acesta au fost incompatibile cu viața.

Șoferul din Hârtop s-a ales cu leziuni în zona gâtului, fiind transportat de un echipaj al Ambulanței la Spitalul Municipal Fălticeni.

În zona unde s-a produs accidentul nu este doar linie dublă continuă, ci și un indicator care restricționează viteza de deplasare până la 40 km/h. În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate.

Fostul polițist, care și-a pierdut viața, se pensionase în urmă cu doar câteva luni. El a fost subofițer în cadrul Biroului Criminalistic, apoi la Biroul Judiciar și, ulterior, la Ordine Publică în cadrul Poliției Municipiului Fălticeni.

Accidentul mortal de pe strada Armatei este cel de-al cincilea din ultimii trei ani.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI