Un fălticenean strânge alimente pentru nevoiași: Produsele pot fi aduse la magazinul Nada FlorilorLocal

Un fălticenean strânge alimente pentru nevoiași: Produsele pot fi aduse la magazinul Nada Florilor

       Accesări: 2730

Faptele bune pot schimba vieți. Vieților oamenilor sărmani sunt în centrul atenției unui fălticenean care vrea să ajute cât mai multe familii nevoiașe. Mugurel Duceag este convins că ceea ce face pentru alții rămâne pentru eternitate, de aceea s-a oferit voluntar să sprijine pe cei care nu au ce pe masă.

El a lansat o campanie umanitară, în cadrul căreia strânge alimente și haine pentru a le dărui înainte de Paști.

Produsele pot fi aduse duminică, 14 aprilie, în fața magazinului Nada Florilor. Aici va fi amenajat un cort în care vor fi depozitate alimentele.

Oamenii de bine, care vor să se implice și să ajute, pot veni între orele 10 și 18 în fața complexului din centrul municipiului Fălticeni.

Produsele care pot fi donate familiilor sărace sunt pachete cu alimente neperisabile (conserve, orez, zahăr, făină de grâu, mălai, sucuri, ulei, paste făinoase, ulei, compot, sucuri), detergenți și produse de igienă.

„Alimentele trebuie să fie neperisabile, deoarece majoritatea din cei săraci pe care i-am identificat nu au energie electrică, deci nici frigidere unde să țină alimentele perisabile. Pot fi aduse și pachețele cu dulciuri pentru copii.”, ne-a declarat inițiatorul campaniei. „Se apropie Sărbătorile Pascale, moment în care toți copiii așteaptă măcar ceva dulce, dar părinții nu au de unde să le ofere. Noi putem să le facem o bucurie acestor copilași nevinovați.”

Până la această campanie, Mugurel Duceag s-a implicat în alte acțiuni umanitare prin care i-a sprijinit pe cei săraci. Mai multe familii aflate la limita subzistenței au primit alimente și haine.

15 familii de sărmani din mai multe sate au fost ajutate de voluntarul fălticenean. A venit încărcat cu alimente la Baia, dar și în alte localități.

Datorită demersului inițiate de el, două familii din Preutești au fost racordate la curent electric.

ȘTIRI