Un fălticenean în stare de ebrietate și-a dat în petec: Blocaj cu mașina în traficul rutier pe bulevardul 2 GrăniceriLocal

Un fălticenean în stare de ebrietate și-a dat în petec: Blocaj cu mașina în traficul rutier pe bulevardul 2 Grăniceri

       Accesări: 1435

La începutul săptămânii, traficul rutier în municipiul Fălticeni a fost dat peste cap de urmările ninsoriilor abundente din zilele precedente.

Poliția Locală Fălticeni a monitorizat circulația pe toate străzile din localitate. S-au produs blocaje, de ordinul minutelor, pe străzile Sucevei și Plutonier Ghiniță. Cele mai mari probleme au fost însă pe strada Dimitrie Leonida. În cursul serii, circulația pe această stradă a fost întreruptă aproape 90 de minute după ce un TIR a rămas blocat în trafic.

Însă nu doar condițiile meteorologice au afectat circulația în Fălticeni.

Luni, în jurul orei 15.30, în timp ce patrula pe raza municipiului, un echipaj al Poliției Locale Fălticeni a observat un autoturism care staționa pe strada 2 Grăniceri, pe banda de lângă axul drumului, blocând total traficul rutier.

Polițiștii locali l-au legitimat pe conducătorul auto, și i-au adus la cunoștință că a produs un accident. Pentru că bărbatul emana halenă alcoolică, a fost anunțată Poliția Municipiului Fălticeni. Cercetările au fost continuate de Poliția Rutieră.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii deplasați la fața locului au identificat două autoturisme care prezentau avarii și pe conducătorii acestora, ambii din Fălticeni.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru un bărbat în vârstă de 42 de ani și de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru un bărbat în vârstă de 62 de ani. Acesta din urmă a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană sub influența alcoolului.”

ȘTIRI