Actualitate

Un fălticenean cu probleme psihice s-a dat în spectacol pe clădirea Magazinului Nada Florilor

       Accesări: 67

iulian tanase -2Fălticeneanul Iulian Tănase, în vârstă de 42 de ani, un vechi client al organelor de ordine și al psihiatrilor suceveni, s-a dat din nou în spectacol.

Duminică, 15 noiembrie 2015, acesta s-a urcat pe terasa Magazinului general “Nada Florilor”, folosind scara de incendiu a clădirii, de unde dădea de înțeles că se va arunca.

La fața locului au intervenit pompieri, polițiști, polițiști locali, jandarmi, ambulanțe, primarul Fălticeniului și viceprimarul, cu întreaga desfășurare specifică în astfel de intervenții, În jurul orei 12.30, pompierii au urcat pe scara de incendiu și au reușit să-l coboare pe Iulian Tănase.

Bărbatul urma să fie transferat la Suceava, la psihiatrie, acolo unde a ajuns și în august 2014, după ce s-a stropit cu benzină și a amenințat că-și dă foc în sediul unei agenții bancare din Fălticeni. Tănase a fost în centrul atenției și în luna iulie a acestui an, când, fiind adus la Spitalul Județean Suceava, pentru un control psihiatric, a ieșit în exteriorul clădirii pe un geam, la etajul 6, și a amenințat că se sinucide.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alex Săvescu

ȘTIRI