Un fălticenean și-a pierdut viața iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier la BuneștiRural

Un fălticenean și-a pierdut viața iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier la Bunești

       Accesări: 3329

Un octogenar din Fălticeni și-a găsit sfârșitul în a doua zi de Crăciun, în urma unui accident rutier.

Luni, 26 decembrie, la ora 10.05, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara comunei Bunești, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers și după ce a lovit un parapet, a fost proiectat pe sensul opus, moment  în care a fost lovit de autoturismul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Vrancea. După impact ambele autoturisme au fost proiectate în șanț.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a  unui minor în vârstă de 14 ani, din județul Neamț, şi a unui bărbat în vârstă de 80 de ani, din municipiul Fălticeni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, şi a unei femei în vârstă de 60 de ani, din județul Vrancea, pasageră în celălalt autoturism.

De asemenea, în urma impactului, a rezultat și rănirea ușoară a unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, după-amiază, fălticeneanul a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „uciderea din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI