Un fălticenean a câştigat faza zonală a concursului de tenis de masă al MAISport

Un fălticenean a câştigat faza zonală a concursului de tenis de masă al MAI

       Accesări: 70

radu_rusuFălticeneanul Radu Rusu, poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a obţinut locul întâi la Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne  – faza zonală pe Moldova.

Competiţia s-a desfăşurat în perioada 26 – 27 februarie în municipiul Piatra Neamţ şi a reunit 25 de concurenţi din diferite structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

„Agentul şef adjunct Radu Rusu din cadrul Inspectoratului de poliţie judeţean Suceava a obţinut locul I, detaşându-se net faţă de ceilalţi concurenţi şi obţinând, astfel, calificarea la faza naţională a concursului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne ce se va desfăşura în municipiul Buzău în perioada 16 – 21martie 2015. Conducerea IPJ Suceava şi colectivul de colegi din cadrul inspectoratului îl felicită pe  agentul şef adjunct Radu Rusu care a reprezentat cu onoare instituţia poliţiei dar şi întreaga comunitate suceveană la această competiţie şi îi urează succes la concursurile viitoare!”, a informat Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Suceava.

Alex S.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI