Un fălticenean a avariat o staţie de carburant din Gura HumoruluiActualitate

Un fălticenean a avariat o staţie de carburant din Gura Humorului

       Accesări: 48

*bărbatul conducea o maşinp care nu îi parţinea, nu avea permis de conducere şi consumase băuturi alcoolice

Maşina condusă de fălticeneanul în vârstă de 33 de ani a avariat cutia de branşament gaz ce alimenta o staţie de carburant din Gura Humorului. Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă, 10 ianuarie.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 03.17, echipajul din cadrul Compartimentului Poliţie de Ordine Publică Urbană Gura Humorului a fost sesizat cu privire la faptul că, în dreptul unei staţii de alimentare cu carburant din localitate, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii au găsit maşina cu partea din faţă în cutia de branşament gaz ce alimentează staţia de carburant, fapt pentru care s-au luat măsuri de supraveghere şi sesizare a lucrătorilor specializaţi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Tot în urma verificărilor, s-a stabilit ca autovehiculul este proprietatea unei societăţi comerciale,  iar bărbatul a pătruns în incinta societăţii fără drept, de unde a sustras autovehiculul menţionat. În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat de presă.

 

ȘTIRI