Un deces și mai multe persoane rănite după evenimentele rutiere din ultimele 24 de oreRural

Un deces și mai multe persoane rănite după evenimentele rutiere din ultimele 24 de ore

       Accesări: 3292

În ultimele 24 de ore, pe drumurile din județul Suceava s-au produs mai multe evenimente rutiere, soldate cu victime și pagube materiale.

În seara zilei de vineri, un conducător auto, în vârstă de 72 de ani, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a ieșit în afara carosabilului, pe raza localității Grămești.

În aceeași seară, un conducător auto din Grănicești, aflat în stare de ebrietate, nu s-a asigurat la ieșirea din curtea imobilului și a pătruns pe DN 2, ocazie cu care, a acroșat un autotren care circula regulamentar, provocându-i mai multe avarii.

Șoferul, în vârstă de 45 de ani, a refuzat să se supună testului cu aparatul etilotest, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După miezul nopții, un conducător auto din județul Neamț a fost depistat cu o alcoolemie de 1,01 mg/l, în municipiul Suceava.

În aceeași zi, dar în cursul dimineții, pe DN 2H, în afara localității Horodnic de Jos, o căruță neechipată cu elemente reflectorizante, condusă de un localnic, în vârstă de 80 de ani, a fost acroșată din spate de autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din comuna Putna.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo și a unei femei de 74 de ani din localitate, pasageră în căruță, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot pe pe DN 2H, în afara localității Horodnic de Jos, un conducător auto din Șcheia, nu a păstrat o distanță suficientă față de un tractor condus în aceeași direcție de un localnic, oprit pentru a efectua un viraj la stânga pe un drum de câmp, moment în care a intrat în coliziune față-spate cu utilajul agricol tractat.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei din comuna Șcheia, pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La 03.11.2018, ora 02.08, în timp ce conducea autoturismul pe str. Eusebiu Camilar din comuna Udeşti, un bărbat de 27 de ani din municipiul Suceava a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat frontal în stâlpul porţii care face accesul în curtea unui imobil.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto – arhivă

ȘTIRI