Un camion s-a prăbușit de pe un pod din Găinești în albia râului Suha Mică. Șoferul este internat la spitalActualitate

Un camion s-a prăbușit de pe un pod din Găinești în albia râului Suha Mică. Șoferul este internat la spital

       Accesări: 7441

Un pod vechi din satul Găinești, comuna Slatina, s-a prăbușit, în această dimineață, în timp ce era traversat de un camion încărcat cu pământ.

Autocamionul, proprietatea unei societăți comerciale din județul Suceava, care efectuează lucrări în zonă, s-a răsturnat pe partea stângă,  în albia râului Suha Mică.

Norocul conducătorului auto, dacă se poate vorbi despre așa ceva, a fost că  autocamionul are volanul pe partea dreaptă. Un echipaj al Poliției Rutiere Fălticeni a derulat cercetarea la fața locului.

O ambulanță l-a preluat pe șofer și l-a transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde ulterior a fost  transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Potrivit localnicilor, podul de pe râul Suha Mică are o vechime de peste 100 de ani. Podul era utilizat de pietoni și autoturisme.

Respectivul camion nu se afla la primul transport pe acest pod. Martorii spun că l-au atenționat de mai multe ori pe conducătorul auto în legătură cu pericolul la care se expune.

În momentul producerii accidentului șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au deschis un dosar penal  și au sesizat Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

O anchetă a fost deschisă și de către Inspectoratul Teritorial de Muncă.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI