Un câine i-a încurcat cărările unui tânăr din Horodniceni aflat la volan fără permis de conducere și în stare de ebrietateRural

Un câine i-a încurcat cărările unui tânăr din Horodniceni aflat la volan fără permis de conducere și în stare de ebrietate

       Accesări: 1017

Aventurile nocturne ale unui tânăr din Horodniceni s-au încheiat cu un dosar penal pentru grave abateri de la legislația rutieră.

În noaptea de duminică spre luni, 2 octombrie, la ora 01.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, din comuna Horodniceni, tânărul, în vârstă de 21 de ani, a încercat să evite un câine.

În acel moment a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Problemele cu adevărat grave, pentru cel aflat la volanul mașinii, au venit în urma cercetărilor care au urmat producerii evenimentului rutier.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit informațiilor date publicității de IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Pentru că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, tânărului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea sub influența băuturilor alcoolice”.

ȘTIRI