Un bărbat și-a găsit moartea pe un drum forestier: Un TAF l-a strivit într-o pădure din MăliniRural

Un bărbat și-a găsit moartea pe un drum forestier: Un TAF l-a strivit într-o pădure din Mălini

       Accesări: 2980

Întâmplare urmată de un sfârșit terifiant. Un bărbat din Mălini a murit sub roata unui TAF condus de un mecanic din comuna Baia. Accidentul s-a produs miercurea trecută pe drumul forestier „Valea Vacii” aflat într-o pădure de pe raza comunei Mălini.

Înainte de accident, victima, în vârstă de 62 de ani, l-a ajutat pe mecanic să repare vehiculul ce aparține unui pădurar al Ocolului Silvic Privat Fălticeni, rudă cu cel decedat.

După ce au repus în funcțiune mașina, mecanicul a plecat în probă cu vehiculul pentru transportul buștenilor. În același timp, la orele după-amiezii, bărbatul din Mălini, s-a deplasat în pădure cu scopul de a verifica dacă sunt persoane care sustrag pomi sau material lemnos.

Cei doi s-au reîntâlnit într-o altă zonă din același fond forestier, iar după o scurtă discuție fiecare a pornit în drumul său. Mecanicul din Baia se afla la volanul tractorului articulat forestier și se îndrepta spre casă.

Nu după mult timp s-a întâmplat nenorocirea, iar bărbatul din Mălini a fost călcat cu roata de tractorul articulat forestier.

După ce a oprit, șoferul și-a dat seama că persoana în cauză este chiar cel care îl ajutase să repare vehiculul, persoana de 62 de ani. Victima suferise leziuni incompatibile cu viața. Aceasta prezenta răni în zona capului.

Potrivit polițiștilor, cei doi bărbați nu efectuau activități comerciale sau de exploatare forestieră și nici nu erau angajații unui operator comercial.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI