Un bărbat din Zamostea s-a rătăcit în pădurea din apropierea comunei CalafindeştiRural

Un bărbat din Zamostea s-a rătăcit în pădurea din apropierea comunei Calafindeşti

       Accesări: 90

Duminică, 10 mai a.c., la ora 23.50, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost redirecţionat un apel telefonic efectuat prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat în vârstă de 52 de ani. Acesta a semnalat faptul că s-a rătăcit în pădurea din apropierea comunei Calafindeşti.

Bărbatul a relatat faptul că a plecat în jurul orei 23.00 din comuna Calafindeşti spre localitatea de domiciliu, satul Badragi din comuna Zamostea, deplasându-se pe o potecă prin pădure. Neavând asupra sa lanternă, la un moment dat s-a rătăcit şi, în lipsa detaliilor pentru orientare, nu şi-a putut continua deplasarea, fiind nevoit să solicite sprijinul autorităţilor.

Pentru căutarea persoanei în cauză au acţionat doi jandarmi din cadrul subunităţii de intervenţie din Rădăuţi, sprijiniţi de un localnic care cunoştea bine zona. Jandarmii au comunicat cu persoana rătăcită prin intermediul telefonului mobil, reuşind să o găsească la ora 04.30, în zona „Pâraiele de Piatră”, la aproximativ 3 km de localitatea Calafindeşti. Bărbatul nu prezenta probleme de sănătate şi a fost condus de jandarmi spre localitatea de domiciliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI