Un bărbat din satul Petia și-a găsit sfârșitul sub tractorul care s-a răsturnat și l-a strivit pe un teren agricolRural

Un bărbat din satul Petia și-a găsit sfârșitul sub tractorul care s-a răsturnat și l-a strivit pe un teren agricol

       Accesări: 8210

Dramă într-o familie din comuna Bunești. Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a murit în această după-amiază pe un câmp din satul Petia. Localnicul Dan Irimescu și-a găsit sfârșitul pe un teren agricol, în timp ce transporta cu tractorul o remorcă de gunoi de grajd care urma să fie împrăștiat pe un teren agricol.

În jurul orei 15, trupul bărbatului, prins sub tractorul pe care-l conducea, a fost văzut de un cioban care trecea prin zona.

Acesta din urmă a sunat la numărul de urgență 112. La fața locului s-a deplasat modulul SMURD (autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi ambulanță SMURD) al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni. Salvatorii au intervenit pentru extragerea bărbatului prins sub un tractor, care s-a răsturnat pe un teren agricol, în satul Petia, comuna Buneşti.

Salvatorii au luat măsurile de siguranță specifice şi au extras victima de sub utilaj.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din nefericire, pentru Dan Irimescu, tătă cu doi copii, nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind decedat. Bărbatul este membru în Consiliul Local Bunești, fiind apreciat de colegii săi.

Victima a plecat în jurul orei 12 să împrăștie gunoi pe un teren care îi aparține.

Tragedia s-a produs în momentul în care bărbatul a încercat să traverseze o râpă. Ninsoarea a făcut ca pământul să devină alunecos, iar tractorul nu a mai putut urca panta. Utilajul s-a răsturnat cu roțile în sus, peste conducătorul auto.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

ȘTIRI